Heldags tur – 3-7 timers varighet

Turen går fra Sørumsand, forbi tømmersorteringsanlegget Bingen lenser og ned til Fetsund lenser, ca. 9 km lenger ned i elva.


Etter en kort introduksjon legger du ut på turen på egen hånd. Selve turen tar mellom 3-7 timer, avhengig av årstid, vær, vind og strøm i elva.


Tømmerflåten er 6 x 3 m og svært stabil. Noen ganger må du ro for å komme framover, andre ganger kan du la elva og strømmen føre deg fram. Her er det tilbake til det enkle hvor du kan la humla surre, lene deg tilbake og tenke på ingen ting. Det er plass til 4-6 stk på en flåte. Siden dette er en lengre tur, anbefaler vi den ikke for familier med små barn.


Dere må være minimum to svømmedyktige per flåte, hvorav minst en må være over 18 år. Flytevester kan dere låne av oss. Vi er ikke med dere på flåten, men vil være tilgjengelig i nærheten dersom dere trenger hjelp.


Vi venter på dere ved brygga på båthavna på Sørumsand, ved Bingsfoss båtforening. Nærmere adresse oppgis etter bestilling.


Vi anbefaler at du kommer med tog. Det går tog fra Asker via Oslo og Lillestrøm en gang i timen, noe som passer godt med starttidspunktet for opplevelsen. Alternativt tog fra Kongsvinger hvis du kommer fra den siden. Fra Sørumsand stasjon er det 450 m ned til møtepunktet, en tur på ca. 6 min. Det er også mulig å ta med egen bil. Ta da kontakt på forhånd for informasjon om hvor du kan parkere. Dere må kunne ta dere tilbake til bilen på egen hånd.


Pris: Voksen: 600,- Barn (inntil 12 år): 400,-


Starttidspunkt: kl 10.00.


Datoer:

Juni: 17., 18,. 20., 21., 22., 23., 24., 25., 27., 28., 29., 30. 


For bestilling: booking@timberraft.no